Täällä blogissa ei ole toistaiseksi juurikaan tyyliasioita puitu, vaikka nekin ovat lähellä sydäntäni. Innostuin Noshin naistenvaatemallistosta kuitenkin sen verran, että ajattelin kertoa siitä teillekin. Livenä en ole näitä vaatteita nähnyt, mutta ainakin kuvat antavat odottaa paljon. Lapsella meillä onkin ollut joitakin Noshin vaatteita, joihin olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Kankaat ovat pysyneet kovasta käytöstä huolimatta hyvinä. Vaatteet ovat olleet myös pitkäikäisiä, sillä niissä on lahkeissa ja/tai hihansuissa kääntövaraa. Onkohan myös naisten vaatteissa kasvunvaraa? Heheh. Se olisikin hyvä, jos vyötärölle voisi saada jonkun lisäosan silloin, kun vatsa alkaa pullistella... 

On se muuten mahtavaa, että me naiset olemme siirtyneet tupperware-kutsuista vaatekutsuihin. Onhan se nyt jotenkin hohdokkaampaa, että voidaan hypistellä porukalla vaatteita kuin että ihastellaan muovikuppeja. Eipä siinä, hyvin ovat tupperit kestäneet sukupolvelta toiselle, joten kiitos äitille kutsuilla juoksemisesta! Mahtavatko Noshin vaatteet säästyä seuraavalle sukupolvelle?

Tässä ovat omat suosikkimekkoni:

Kauniita leikkauksia, kivoja yksityiskohtia ja pehmeitä kankaita, niistä ovat Noshin vaatteet tehty. Noshin vaatteet ovat ökotext-sertifioituja ja ne tehdään Euroopassa, käsittääkseni pitkälti Portugalissa. Lisäksi Nosh työllistää Suomessa useita naisia, joten Noshiin panostamalla hyödytät lisäksi suomalaisnaisten työllisyyttä.

Huolimatta ylisanoista, tämä ei ole (valitettavasti) yhteistyöpostaus! 

 

Nunu

ps. Kaikki kuvat ovat valmistajalta osoitteesta www.nosh.fi

Kommentit (2)

Nunu
Liittynyt4.11.2015

Hei, vau! Kiitos kommentista! Joo, kyllä se ois sovitettava. Jos istuvat hyvin, niin sitten hinta-laatusuhde on mahtava.

Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram