- Ei haukku haavaa tee (No totta ***vetissä tekee!)

- Rumat ne vaatteillaan koreilee (Jokainen koreilkoon tai olkoon koreilematta, ihan sama)

- Kel onni on, se onnen kätkeköön (Jos joskus lykästää tavalla tai toisella, se on todellakin syytä jakaa facebookissa!)

- Jokaiselle annetaan sen verran kuin jaksaa kantaa (Voi kunpa elämä olisi näin reilua! ks. ajatuksiani aiheesta tästä)

- Vaatimattomuus kaunistaa (No ehkä joskus, mutta ei ainakaan työelämässä, ks. ajatuksiani aiheesta tästä)

- Rakkaudesta se hevonenkin potkii (Ihminen ei ole hevonen!)

 

Tuleeko teille mieleen muita pönttöjä sanontoja? Voit jakaa ne alla.

 

Oikein ihanaa pääsiäistä kaikille,
tsirp & tsirp ja slurps & slurps!

Nunu

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (5)

Köyhä rahapulassa

"Raha ei tee onnelliseksi." Hah, kyllä muuten tekisi, sillä kaikki tämänhetkiset ongelmani voisin ratkaista rahalla. Ja ne, joitten mielestä sanonta pitää paikkansa, voivat siirtää rahavaransa vaikka heti minun tililleni, kiitos!

Tuli ja meni

Just näin! Sain perintönä pari tonnia, jo se piristi mieltä. Kaupassa ei aina tertte valita punalappuisia, lapselle on tullut ostettua lisää hänen haluamiaan vaatteita ja itselle Korsin pikkuinen laukku. Harmi vaan, että se on katoavaista! :) Mutta miksi ei saisi nauttia pienistä iloista ja enenkaikkea siitä, että saan toisen iloiseksi.

Nunu
Liittynyt4.11.2015

Niin kyllä se raha jonkun verran onnelliseksi tekisi. Ei tietysti pysyvästi, mutta mielenrauhaa toisi kyllä!

Nunu
Liittynyt4.11.2015

Tämä Mintaliinan kommentti meinasi hävitä taivaan tuuliin, kun vahingossa painoin väärää nappulaa. Tässä viesti kopioituna! Tässä on mahtavia sanontoja kerättynä:
Viesti1/3Lähetetty
17:15 | 30.3.2016
Valitin mutsille lapsena isoa ja paksua mahaani, hän totesi, että kyllä vatsa varreksi venyy! No, eipä vaan ole! Lyhyt selkäinen kainuulainen pömppö mahoineen edelleen!
Ei vara venettä kaada. HÖH. Jos latoo paattiin tarpeeksi tavaraa, kyllä kaatuu!
Mun lemppari on: ei kahta ilman kolmatta. Aika usein asioita tapahtuu kolmen seteissä. Esim. pudotan jotain aamulla ja aika varmasti jotain putoaa näpeistä sinäpäivänä vielä kahdesti.
Auta miestä mäessä, älä mäen alla. Alkuun pääsee jokainen, mutta matkalla mäen laelle päästessä saattaa tarvita jeesiä matkalla.
Aikainen lintu madon nappaa. Siis työttömät ja eläkelläiset, jotka voivat jonottaa tarjousampäreitä!
Itku pitkästä ilosta. Mutsi viljeli tätäkin lausahdusta, kun intouduttiin siskon kanssa ilakoimaan. Taisi varoittaa, että nauru itkuksi muuttuu. En oikein avaudu vieläkään...
Paistaa se päivä risukasaankin. Vaikka joskus tuntuu vaikealta, onneksi se menee ohi. Ja paistaahan tuo aurinko kirjaimellisesti risuihin, joista kesän tullessa tulee vihreitä puskia.
:)

Nunu
Liittynyt4.11.2015

Enpä ollut muuten ikinä tajunnut tuota "ei vara venettä kaada", että mitä se vara on.. joo, kaataahan se! Itku pitkästä ilosta on kyllä kaamea sanonta! Se on sitten itkun arvoista se pitkä ilo, jos niikseen on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram