Miksi on helpompi tunnistaa asiat, joista ei tykkää kuin asiat, joista tykkää? Ja puhun nyt siis asioista, en ihmisistä. Vaikka voihan se olla niinkin, että ihmisten kanssa on samoin.

Tarkoitukseni on löytää (uudelleen) asiat, joista tykkään tai joita tykkään tehdä. Se on osoittautunut oletettua vaikeammaksi tehtäväksi. On helppo luetella asioita, joista ei tykkää. Esimerkiksi harrastuksissa minua puistattaa jo ajatuskin spinningistä tai vaikkapa maraton-harjoittelusta. Kumpaakaan en ole kuitenkaan edes kokeillut. Ehkä on helpompi karsia kiinnostuksen kohteita sieltä reunoilta pois kuin päästä suoraan ytimeen. Voihan karsimisen taktiikka olla ihan hyväkin, ja ei-tykkäyksen kohteita olisi syytä pohtia luettelointia tarkemmin. 

Spinningissä ja maraton-harjoittelussa kammoksuttaa (oletettu) monotonisuus, hikisyys ja jonkinlainen luovuuden poissaolo. Ehkä on siis syytä alkaa etsiä uutta harrastusta näiden vastapuolista: luovuudesta ja raikkaista kainaloista ;) Tai ehkä kainaloiden ei tarvitse olla aivan rutikuivat, mutta kuitenkin sellaiset, etteivät ne hikeydy pelkästä hikeytymisen ilosta vaan hiki saa olla vain sivutuote. 

Terkuin,
Nunu

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram