Koska asumme vuokralla eikä asunnon seiniin ainakaan noin periaattessa saisi tehdä muutoksia, olen keksinyt piristää asuntoa seinätarroilla. Mikäli et halua tyytyä kauppojen omiin sisustustarroihin vaan haluat suunnitella ja toteuttaa seinätarrat itse, voit tehdä sen ostamalla sisustusmuovia tarkoitukseen. 

Olen itse käyttänyt mustaa sisustusmuovia merkiltään d-c-fix, jota saa ostaa askartelukaupoista tai esimerkiksi Etolasta ja Bauhausista. Sisustusmuoveja on olemassa kuvoituja ja yksivärisiä useissa väreissä. Itse olen käyttänyt toistaiseksi vain mustaa muovia. Olen leikannut siitä työhuoneeseen/lapsen huoneeseen sadepisaroita ja makuuhuoneeseen lintuja.

Eräänä tylsänä hetkenä päätin piristää miestäni leikkaamalla sisustusmuovista hänelle viikset peilikaapin oveen. Siinä hän voi sitten ihailla, miltä näyttäisi viiksillä varusteltuna. Peiliinhän voisi leikata myös esimerkiksi silmälasit tai erilaisia tekstejä omaksi ja vieraiden iloksi.

Sisustusmuovitaiteilussa ei rajoja tunneta! Muovista voi leikata vaikkapa "WC-kyltin" vessan oveen tai taiteilla lapsien nimet heidän oviinsa. Voit peittää muovilla isoja tai pieniä pintoja, keksiä pieniä hassutuksia tai luoda suurta designia. Voit suunnitella kuvioita vapaalla kädellä tai etsiä malleja netistä. Isommat lapset, joilla pysyy sakset käsissä, voivat innostua uudistamaan itse oman huoneensa ilmettä.

 

Nunu

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram