Mahtava tyyppi! Hauska, hurmaava ja fiksukin vielä. Voisikohan hän ikinä olla kiinnostunut minusta? Tuo olisi minulle niiiin sopiva..

..siis ystävä. Puhun ystävyydestä! 

Uuden ystävän löytyminen aikuisiällä on kuin rakastumista. Se synnyttää samanlaista innostusta ja toisaalta myös samanlaista epävarmuutta kuin rakastuminen. Sain kokea tällaisen salamarakastumisen muutama vuosi sitten, kun tapasin työkuvioissa uuden ihanan ihmisen. Nauroimme samoille jutuille - aina pikkuisen kauemmin, pikkuisen sopimattomimmin ja pikkuisen suurempaan ääneen kuin muut. Puhelinnumeroita vaihdettiin ja jonkinlaisia varovaisia ehdotuksia uudesta tapaamisesta tehtiin kai jo ensimmäisen tapaamisen jälkeen.

Tässä iässä uusi ystävä tulee elämään usein pyytämättä ja yllättäen. Kun salamarakastuminen omalta puolelta tapahtuu, täytyy vain toivoa, että tunne on molemminpuolinen. Onko tällä uudella ihmisellä aikaa ja halua tutustua minuun? Voisiko hän pitää minua kiinnostavana ihmisenä?

Mielestäni tärkeintä ystävyydessä on helppous. Helppous olla yhdessä, helppous puhua, helppous olla puhumatta. Se, että voi olla oma itsensä toisen seurassa ilman pingotusta, esityksiä ja selityksiä. Pelkkä alkuhuuma ei siis riitä, pitää syntyä syvempi yhteys, luottamus ja kunnioitus. Sekin syntyy parhaimmillaan pakottamatta. Kun ollaan vaan ja hengaillaan, ei mennä nukkumaan.

Nunu

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram