Raha, raha ja raha. Välillä tuntuu, että niin oma kuin muidenkin elämä pyörii vain ja ainoastaan rahan ympärillä. Sen perässähän tässä ollaan, pakosta ja vapaaehtoisesti. Raha rajoittaa ja mahdollistaa erilaisia asioita. Jonkun verran sitä on oltava, että pystyy ruokkimaan itsensä ja lapsensa, saa katon päänsä päälle ja niin edelleen. Olisihan se mahtavaa, että kun rahaa kerran pitää hankkia, niin rahan hankinnan tuoksinnassa voisi jopa viihtyä.

Olen pari kertaa päässyt omien pienien ja isompien unelmien jäljille pienellä mielikuvitusleikillä: mitä tekisin, jos raha ei olisi ongelma? Jos voittaisin lotossa, miten päiväni viettäisin? Tiedän, että itse en pystyisi lepäämään laakereillani kaiken aikaa, vaan tarvitsisin jotakin mielekästä tekemistä. Vastaus tuohon kysymykseen voi itse asiassa olla vähän pelottavakin, sillä se voi muuttaa elämän suuntaa. Ehkä se paljastaa sinusta ja toiveistasi jotain sellaista, mitä et tiennyt. Ehkä jotakin vanhaa jäisi pois ja jotakin uutta tulisi tilalle? Voisiko jotakin niistä haaveilemistasi asioista toteuttaa jo nyt?

On lottovoitto, jos saa tehdä sellaisia asioita, joita tekisi lottovoittajanakin.

Nunu

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram