kestävyysvaje = omien voimavarojen ja todellisuuden välinen epäsuhta tilanne

luottoluokitus = puolison luotettavuus kiperässä tilanteessa verrattuna aiempiin puolisoihin

sosiaali- ja terveysuudistus = erityisesti maanantaiaamuisin ja keväisin esiintyvä ohimenevä hetki, jolloin henkilö luulee aloittavansa terveellisen elämäntavan

tuottavuusloikka = kun henkilö saa yhden pesukoneellisen sijaan pestyä kaksi koneellista pyykkiä

paikallinen sopiminen = puolisoiden makuuhuoneessa tekemä sovinto, joka ei päde muualla huoneistossa

tolkun ihminen = mielikuvitusolento, jota ei ole tähän päivään mennessä vielä tavattu

 

Nunu

ps. kuva ei liity aiheeseen, yritin vaan saada sen avulla sinut avamaamaan postauksen. Jes, onnistuin!

Kommentit (2)

Vierailija

Tolkun ihminen tässä moi! Tolkun ihminen on keskitien ihminen, ja sen vastakohta on äärimmäisyysihminen. Kyllä politiikassakin voi olla keskitien ihminen (ja en todellakaan tarkoita keskustalaista politiikkaa, joka ei ole keskitien politiikkaa). Minä, tolkun ihminen, äänestän aina maltillista ehdokasta puolueesta riippumatta. Omat ehdokkaani olen aina löytänyt kahdesta puolueesta, jotka eivät ole kummassakaan ääripäässä.
Tolkun ja keskitien voi nähdä myös politiikasta irrallisena elämänkatsomuksena. Nykyään on muotia olla äärimmäinen. On vegaanit ja atkinsit, on sohvaperunat ja fitnessit, on uffit ja louisvuittonit. Minä olen epämuodikkaasti keskitien kulkija, tolkun ihminen. Voin syödä lihaa ja kritisoida hyvinvointivaltiota. Mutta siitä ei pidä päätellä mitään äärimmäistä: en kannata tehotuotantoa enkä haluaa Suomeen Ameriikan mallia.
Miksi on automaattisesti niin kauhea tarve nähdä kaikki asiat mustavalkoisena? Elämänhän on lähinnä niitä eri asteisia harmaan sävyjä. Ja joskus voi laittaa ne ruusunpunaiset lasit päähän.

Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram