Varsinaisia sisustuspostauksia täällä blogissa ei ole vielä ollutkaan, sillä en ole kovin innokas sisustaja. Tykkään kyllä siitä, että asunnossa on kivoja kalusteita ja nättejä tekstiilejä, mutta kun mieleiset on kerran löytyneet, en ehdoin tahdoin lähde niitä muuttelemaan. Sisustustyylimme on varsin kotoista eikä kovin harkittua; se on yhdistelmä uutta ja vanhaa, perittyä ja lainattua.

Meidän kolmion "se yksi huone" on huone, jossa yhdistyy monta toimintoa. Huone on lapsen nukkuhuone, oma työtilani ja lisäksi siellä kuunnellaan musiikkia. Huone tarjoaa siis kaikille jotakin, vaikka onkin varsin pieni.

Huonetta on pyritty laittamaan hiukan uuteen uskoon Kodin1:n konkurssimyynnin turvin, josta löytyi matto, verhot, kirjahylly ja lamput. Mielestäni huoneen väritys on nyt kivan harmooninen ja miellyttää kaikkien huoneen käyttäjien silmiä. Ehkäpä huoneen teema on "pilviä ja sadepisaroita".

 

Nunu

 

ps. Alla tiedot kuvissa näkyvistä tavaroista:

Peili-kuva: Peili on mummuni vanha. On jotenkin ihana ajatus, että katson itseäni samasta peilistä, josta hän aikanaan. Ihmiset vielä sanovat, että olemme edesmenneen mummuni kanssa samannäköisiä. Seinälle olen tehnyt diy-menetelmällä sadepisaroita leikkaamalla niitä mustasta kontaktimuovista. Sitä saa ostaa askartelukaupoista.

Lipasto-kuva: Lipasto on toisesta mummulastani, ja isäni on kunnostanut sen edustuskuntoon. Julisteen ostin tyttärellemme jo ennen kuin hän syntyi. Tilasin sen aikanaan täältä ja näköjään tuo ihana juliste on siellä edelleen myynnissä. Pöydällä on mummuni virkkaama liina ja tyttären aarteita. Marimekon salkku sisältää tärkeimmät vauvamuistot ja niitä ihastellaan yhdessä aika ajoin.

Kirjahylly-kuva: Kirjahylly, pilviverhot ja työpöydän lamppu on ostettu Kodin1:sen loppuunmyynnistä. 

Lapsen sänky -kuva: Ihana vihreä sänky on saatu kaverilta lahjoituksena, tyynyt ovat Tigerilta, seinätarrat ja panda-aiheinen mobile ovat merkkiä Djeco.

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram