On kai se aivan pakko laittaa otsikoksi tämä, kun eilinen meni aivan ihanissa hääjuhlissa. Kyse oli oikeammin hääbileistä, hääpari kun oli virallisen osuuden hoitanut jo aiemmin. Puitteet hääbileille olivat mitä mahtavimmat: saaristomaisemat joutsenineen päivineen, hyviä ystäviä ja rentoa tunnelmaa.

Juhlapaikan edustalla uiskennellut joutsenpari antoi toivoa siitä, että kaksin on mahdollista viihtyä loppuun saakka. Pistimme kuitenkin merkille, että myös joutsenparin osapuolet näyttivät tarvitsevan aika ajoin omaa aikaa. Hääpari tiesi kertoa, että toinen joutsenista käy välillä haistelemassa meri-ilmaa pidemmälläkin, kun taas toinen viihtyy enemmän paikallaan. Siinä kai on jotakin avioliitonkin kannalta olennaista oivallettu: arvostetaan toisia omanlaisina, mutta panostetaan myös yhteiseen olemiseen.

On niissä hääjuhlissa vaan jotakin maagista. On aina yhtä upeaa nähdä, että vakka on löytänyt kantensa, peppu paitansa ja mannapuuro mansikkansa.

Nunu

 

ps. Valitsin juhla-asukseni Marimekon orvokkimekon, joka on kulkenut mukanani tärkeissä juhlissa jo 9 vuoden ajan. Sanokaa minun sanoneen, että silloin noin 9 vuotta sitten elettiin Marimekon 2000-luvun kulta-aikoja, kun muun muassa Samu-Jussi Koski oli talossa suunnittelijana (hän on suunnitellut tämänkin mekon). Kaipaan niitä 2000-luvun vuosia, kun sai innolla odottaa Marimekon kevät-/kesämekkomallistoa. 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram