Nämä MeNaisten paperilehteenkin päätyneet diy-hapsukorvikset odottavat pääsyä kesäisiin juhliin. Korvikset ovat ihanan kevyet ja hienostuneen väriset, tuollaiset vedenvihreät. Korviksissa käytetty nauhalanka liikkuu hienosti ja hohtaa hitusen. 

Voit voittaa nämä vallan harvinaiset korvakorut jättämällä viestin kommenttiboksiin ja kertomalla siinä, millaisia korvakoruja yleensä käytät. Osallistumisaika päättyy ensi lauantaina 20.5 klo 24:00. Muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kohtaan (ei näy kuin minulle), jotta saan sinuun yhteyden, mikäli arpaonni osuu kohdallesi.

 

Nunu

 

ps. Korvakorukoukut on tilattu Helmikaupasta. Ne ovat nikkelivapaat ja kullatut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (6)

EnnaH

Mukaan arvontaan! Korvissa liian usein samat helpot ja tylsät nappikorvikset 😀

Ellidaadaa

Osallistun. Tyttäreni ihastui omiin hapsukorviksiini ja aistin että tarvitsemme toiset. Nykyiset korvikseni killuvat kohta tyttären korvissa ja tarvitsen omat kesähapsut! Nyt korvissa pienet kultanapit. Tylsää.

Kannu

Yleensä korvissani on napit/helmet. Sain ystävältäni jouluna roikkuvat korvakorut ja olen ihastunut niihin kovasti. Toiset roikkukorvikset sopisivat korurasiaani oikein hyvin!

Hensu

Mukana, suloiset korvikset! Yleensä käytän lahjaksi saamiani Kalevalan korvakoruja, mutta vaihtelu voisi virkistää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram