Näin jouluaaton alla uhkaa pinna kiristyä. Vielä pitää tehdä viime hetken jouluostokset, paketoida lahjat ja siivota. Olemme onnekkaita, kun saamme mennä valmiisin ruokapöytiin jouluna ja vältämme siis suuren osan "pakollisesta" joulustressistä. Sen sijaan hermot meinaavat kiristyä kaiken organisoimisesta: mihin aikaan ollaan missäkin? Missä välissä pakataan kaikkien tavarat? Mitä lahjoja viedään mihinkäkin paikkaan? Mitä tällä kertaa unohtuu, ja KUKA sen unohtaa?

Lapsia kannustetaan olemaan erityisen kilttejä joulun lähestyessä. Harvoin kai kuitenkaan joulutunnelma menee pilalle lasten vuoksi. Kun joulupukki kysyy "onko täällä kilttejä lapsia?", voisi aika usein vastata, että "on kyllä, mutta aikuisia ei niinkään". 

Ihmiset käyttävät yleensä paljon aikaa ja energiaa siihen, että valmistelevat kotinsa joulukuntoon. Pesemme ja puunaamme, kiillotamme ja koristelemme. Mutta miten on oman mielen valmisteleminen joulutunnelmaan?

Julistan nyt itselleni joulurauhan ja alan valmistautua joulutunnelmaan jotenkin muuten kuin kaappeja järjestelemällä. Taidan valmistaa itselleni jalkakylvyn, otan glögilasin seurakseni, ja sen jälkeen lakkaan varpaankynteni jouluisiksi.

Hyvää joulua kiltit ja kilteiksi pyrkivät aikuiset!
Nunu

ps. Tyttäreni päätti lyhentää tontun partaa nyppäisemällä siitä osan pois. Teippipidennystä hetken harkittuani, päätin trimmata tontun parran hipsterimalliin. Toivottavasti tämä ei ollut kenraaliharjoitus joulupukin vierailua varten.

Kommentit (2)

e from the next door

Puhut asiaa Nunu! Täällä ei ainakaan ole yhtäkään kilttiä aikuista.. Usein ei kyllä lapsiakaan.. 😉
Hyvää Joulua!
Jään linjoille kärkkymään uutta postausta ☺

Nunu
Liittynyt4.11.2015

Kiitos ihana E kommentista! Yritetään olla ihmisiksi ja katsotaan mihin se riittää..

Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram