Kaikillahan meillä on paha olla, jos ei aina niin ainakin välillä. Jo pikainen vilkaisu iltapäivälehtien minkä tahansa uutisen kommenttipalastalle piirtää jonkinlaisen kuvan kansakunnan pahasta olosta. MeNaiset (45) tarttui loistavalla artikkelillaan "Täällä räyhään minä!" asian ytimeen: pahaan oloon, joka purkautuu netissä vihapuheena. Kiitokset Virpi Salmi, kun uskalsit tarttua tähän kuumottavaan aiheeseen, ja pinnat myös haastateltaville, jotka avasivat artikkelissa mielenmaisemiaan.

Monesti netin vihapuhetta puolustellaan sillä, että on hyvä kun ihmisillä on areena purkaa omaa pahaa oloaan, koska muuten se voisi purkautua vielä pahemmalla tavalla. Mutta mietitäänpäs, auttaako pahan olon nettiin sylkeminen mitään? Millainen olo on esimerkiksi MeNaisiin haastatellulla Arjalla sen jälkeen, kun hän on kirjoittanut ajatuksiaan omien sanojensa mukaan "raivonpuuskassa" keskustelupalstalle? 

Laskeeko hänen pulssinsa? Rentoutuuko hän silmissä? Valtaako hänet sisäinen rauha? 

Mikä on sinun keinosi vihan ja kiukun purkamiseen? 

Terkuin,
Nunu

Kommentit (0)

Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram