Pitkästä aikaa blogissa on arvonta. Tarjolla olisi ekologisen kosmetiikkasarja Neal's Yard Remediesin laventelinen kylpysuola (200 g). Olen saanut tämän kylpysuolan Jolieboxista (lue lisää Jolieboxista täältä ja kyseisestä kylpysuolasta täältä). Koska meillä ei ole nukkekodin kylpyammetta suurempaa ammetta, ajattelin, että se voisi ilahduttaa jotakuta blogin lukijaa. Tämä kaunis ja ylellinen purkki on myös hieno lahjaidea esimerkiksi äidille.

Voit osallistua arvontaan jättämällä kommentin tähän postaukseen. Kerro siinä millainen on sinun suosikkikylpyhetkesi. Muista jättää toimiva sähköpostiosoitteesi (ei näy kuin minulle) sille varattuun kohtaan, jotta saan sinuun yhteyden, mikäli arpaonni suosii. Osallistumisaika loppuu la 29.4. klo 24:00. Todennäköisesti arvonnasta tulee oikea miniarvonta, joten osallistu ihmeessä!

 

Nunu

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (5)

Blue Peony

Amme löytyy ja kylpeminen on talvisin ekologinen syntini. Kynttilä, kuppi hyvää teetä, hyvältä tuoksuvaa kylpyvaahtoa ja hyvää luettavaa, niin hetki on täydellinen!

Nunu
Liittynyt4.11.2015

Ihana kommentti! Pääsin hyvin tunnelmaan. Toivon, että joskus tulevaisuudessa meilläkin voisi olla kylpyamme

Hilavitku

Nykyisessä asunnossani ei ole ammetta, mutta lähellä asuvalla siskollani on. Minulla taas on siskon vara-avain ja arvaa käynkö siellä salaa kylpemässä aina kun sisko on reissussa:D

sikkuralla

Vanhempieni luona on kylpyamme, jossa joskus käyn rentoutumassa. Laitan kynttilöitä ja kuuntelen musiikkia. Olen ihan rauhassa ja yksin.

Tintti

Meillä on viime jouluksi hommattu tassuamne. Tykkään varsinkin kiireisen työpäivän jälkeen kylpeä kynttilänvalossa. Meillä on myös palju ulkona. Sen lämpimässä syleilyssä on vietetty ikimuistoisia hetkiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram