Nyt on viimeistään aika alkaa suunnitella yllätystä isille, papoille ja isähahmoille. Sekä oma että lapseni elämä olisi niin paljon tylsempää ilman näitä arjen sankareita! Tässä muutama vinkkiviitonen isänpäivälahjaa pohtiville.

 

- Tavaralahjaksi käy suosikkijuomapullon kylkeen kauniit lasinaluset (kuvan aluset täältä), nostalgiaa uhkuva teepaita musiikkidiggarille (kuvan paita täältä) tai vaikka kumpparit (esim. täältä) ja termospullo (esim. täältä) metsässä viihtyvälle isälle. Pienen lapsen isälle tai papalle voisi ostaa myös liukurin tai pulkan tulevan talven yhteisille mäenlaskureissuille.

- Kirjalahjaksi suosittelen tsekkaamaan ainakin seuraavat kirjat: Miika Nousiaisen Juurihoito, Paperi T:n Post-alfa, Pirkko Saision Mies, ja hänen asiansa, Haruki Murakamin Miehiä ilman naisia, Roope Lipastin Viimeiset polttarit ja tietysti Matti Airolan Isin ja tyttöjen lettikirja.

- DIY-lahjaideoita riittää niin paljon kuin tekijöitäkin! Osta vaaleat bokserit ja koristele ne tekstiilitusseilla yhdessä lapsen kanssa tai askarrelkaa iskälle tai papalle joulukalenteri, jossa on sisällä vaikka mukavia pikku lahjoja lapselta (esim. metsäretki, pusu tai piirros).

- Aineettomia lahjoja voisivat olla vaikkapa perheen yhteinen metsäretki sankarin suosikkieväillä höystettynä, reissu paikalliseen seikkailupuistoon tai kylpylään/uimahalliin. Oma suosikkilahjani äitienpäivänä on ollut kuitenkin oma hotelliyö silloin, kun olen sitä eniten kaivannut. Ei huono, sanoisi varmaan moni pikkulapsen isäkin tällaisesta lahjasta. 

Voit jakaa omat vinkkisi kommenttiboksiin muidenkin iloksi!

 

Nunu

ps. Pääkuvan paperiset kravatit on helppo tehdä ja mukava (???) pukea vaikka pikkujouluihin. Okei no, voi ne laittaa isänpäiväkorttiinkin. Helppo video paperiorigamikravattiin löytyy täältä.

Kommentit (0)

Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram