Mitä sinä kadehdit?

Minä kadehdin ehkä eniten ihmisten rohkeutta tehdä oman näköisiään valintoja. Aina välillä kuulee tarinoita, kuinka joku myy talonsa, ottaa ja lähtee maailmalle näkemään ja kokemaan. En välttämättä kadehdi itse tekoa, vaan kadehdin siihen tarvittavaa rohkeutta. En edes tiedä onko se ihan kateutta, ehkä se on enemmänkin arvostusta. Kun kuulen tällaisia tarinoita, nostan mielessäni kuvitteellista hattuani.

Tietenkään kaikkien ei tarvitse lähteä maailmalle – tai ainakaan myydä sen takia taloaan. Mielestäni tuollaisesta asenteesta voi kuitenkin ottaa oppia. Siinä näkyy, että uskaltaa ottaa riskejä eikä pelkää ”epäonnistua". Valinnasta heijastuu luottamus siihen, että elämä kantaa. Aina voi vaihtaa suuntaa, aina voi palata. Kaikkia ratkaisuja ei voi mitata rahassa eikä aina ole syytä jäädä pohtimaan sitä, mikä on ns. järkevintä. Järkevintä kenelle?

Nyt siellä joku varmasti päivittelee, että mitäs tästä maailmasta tulisi, jos kaikki lähtisivät seikkailemaan maailman ympäri. No ei varmaan mitään. Onneksi kaikki eivät lähde. Älä nyt kuitenkaan siitä hermojasi menetä, jos joku haluaa elää toisenlaista elämää kuin sinä. Elä ja anna toistenkin elää!

Nunu

ps. Unelmoinnin ihanuudesta ja vaikeudesta olen kirjoittanut ainakin täällä ja täällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram