Olen aina ollut Coca-Cola-tyttö. Nuorempana join sitä punaista niin paljon, että heikompia olisi hirvittänyt. Nyt vanhemmiten valitsen Zeron silloin tällöin erityisesti hampurilaisen tai pizzan kyytipoikana.

Olin erittäin iloinen, kun sain blogini kautta kutsun tulla tutustumaan RED” RED? RED! -näyttelyyn, joka on syntynyt Coca-Colan ja Aalto-yliopiston yhteistyön tuloksena. Coca-Cola lahjoitti käytöstä poistetut punaiset korit kokeellisen muotoilun kurssin opiskelijoille. Aallon opiskelijat lähtivät tutkimaan sitä, mitä kaikkea muovista voisikaan tehdä ja ennen kaikkea, miten siitä voisi tehdä jotakin. Ja huh, kylläpä se taipui moneksi.

Muotoilun opiskelijoiden käsissä muovi venyi ja paukkui, sitä oli saatu venytettyä langaksi ja siitä oli muokattu kankaan omaista pintaa. Valmiita tuotteita olivat ainakin lampunvarjostimet, tilanjakaja ja laukku. Innovatiivisissa käsissä mikään ei ole roskaa!

RED” RED? RED! -näyttely on osa Helsinki Design Weekin ohjelmistoa ja siihen voi tutustua 17.9.2017 asti Bassoradion tiloissa Helsingissä osoitteessa Unioninkatu 25 (sisäänpääsy ilmainen, ks. aukioloajat täältä).

 

Nunu

Kommentit (0)

Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram