Olen pohtinut viime aikoina paljon sitä, mitä tämä blogi on minulle antanut vai onko se vain ollut yksi hoidettava asia lisää muutenkin kiireisessä arjessani. Ensimmäisessä postauksessani kerroin, että yksi syy blogin perustamiseen oli löytää (uudelleen) asioita, joista tykkään. Siinä blogi on todellakin auttanut. Olen löytänyt itsestäni muun muassa uudelleen pienen askartelijan/tuunailijan/käsityöläisen. Paljon muutakin blogi on opettanut minulle itsestäni, mutta siitä lisää joku toinen kerta.

Lue lisää:
Tee tyynyliinasta hame & helppo nyörivyö & kangaskenkien tuunaus
 

Lue lisää:
Marmorikorvikset & hapsukorvikset & uimapuvun tuunaus

Voi olla, että nämä diy-projektini ilahduttavat vain minua, mutta haitanneeko tuo - silloinhan olen onnistunut tavoitteessani. Tykkään tehdä DIY-projekteja, jotka ovat helppoja, nopeita ja edullisia toteuttaa. Oma kädenjälki saa näkyä! Kuka tietää, ehkä blogi tulee painottumaan jatkossa enemmän diy-projekteihin.

 

Hyvää juhannusta!

Nunu

 

Ps. Afrikan tähti -korvisarvonta on suoritettu ja päätin laittaa kaikki kolmet korvikset matkaan. Voittajat ovat saaneet spostia aiheesta.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram