♦ Muistipeli. Muutaman viikon ajan olen etsinyt passiivisesti erästä sukkaa. Aina kun luulen vihdoin löytäneeni sen, tajuan että löydän kaiken aikaa sen saman - se vain vaihtaa aina hiukan paikkaansa. 

Tetris. Tätä pelataan ainakin kaappeja täytettäessä ja totta kai astianpesukonetta täytettäessä. Jotkut (lue: naiset) ovat tässä parempia kuin toiset (lue: miehet).

Pac-Man. Tämä on siis se keltainen syöjäpallero, joka haukkaa kitaansa erinäisiä asioita seikkaillessaan sokkelossa. Sellaistahan se arki on: koko ajan yrittää kerätä tavaroita lattialta matkaansa, mutta jostakin niitä tulee koko ajan lisää. Voiko tässä pelissä voittaa?

+ Ja eiköhän laiteta vielä kaupanpäälliseksi bullshit bingo! Lapsiperheessä (tai ainakin meillä) pisteitä saa ainakin seuraavista sanoista ja lauseista: hupsistakeikkaa, käsipesulle, älä pyyhi paitaan, nakupelle, oho, hammaspeikko ja pikkukakkonen. 

 

Nunu

Kommentit (0)

Seuraa 

Nunu tykkää hitaista aamuista, croissanteista, muodista ja diy-projekteista. Näiden lisäksi blogissa tarjoillaan ajattelemisen aihetta yhteiskunnan ilmiöistä, ihmiselosta ja ihmisen kokoisista unelmista. Tervetuloa mukaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nunu.blogi(a)gmail.com

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram