♦ Muistipeli. Muutaman viikon ajan olen etsinyt passiivisesti erästä sukkaa. Aina kun luulen vihdoin löytäneeni sen, tajuan että löydän kaiken aikaa sen saman - se vain vaihtaa aina hiukan paikkaansa. 

Tetris. Tätä pelataan ainakin kaappeja täytettäessä ja totta kai astianpesukonetta täytettäessä. Jotkut (lue: naiset) ovat tässä parempia kuin toiset (lue: miehet).

Pac-Man. Tämä on siis se keltainen syöjäpallero, joka haukkaa kitaansa erinäisiä asioita seikkaillessaan sokkelossa. Sellaistahan se arki on: koko ajan yrittää kerätä tavaroita lattialta matkaansa, mutta jostakin niitä tulee koko ajan lisää. Voiko tässä pelissä voittaa?

+ Ja eiköhän laiteta vielä kaupanpäälliseksi bullshit bingo! Lapsiperheessä (tai ainakin meillä) pisteitä saa ainakin seuraavista sanoista ja lauseista: hupsistakeikkaa, käsipesulle, älä pyyhi paitaan, nakupelle, oho, hammaspeikko ja pikkukakkonen. 

 

Nunu

Kommentit (0)

Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram