Olen lanseerannut mielessäni MYMDI-käsitteen aiemman DIY eli Do It Yourselfin tilalle. MYMDI tulee sanoista Make Your Mom(/Man) Do It. Ainakin meidän perheen ruokafilosofiaan tämä MYMDI sopii kuin nenä päähän; paitsi, että äitiä ei tarvitse kahta kertaa pyytää eikä varsinkaan käskeä. Tiedän, että olemme tottuneet liian hyvään, kun olemme kasvaneet hänen patojensa äärellä.

Siskoni tyttärellä on syntymäpäivät Runeberginpäivän tienoilla ja hänen synttärijuhlillaan olemme perinteisesti saaneet nauttia äitimme tekemistä Runergintortuista. Tänä vuonna juhlimme synttäreitä vähän etuajassa, mutta vieraat eivät joutuneet pettymään tälläkään kertaa. Useamman vieraan suusta pääsi helpottunut "mä vähän toivoinkin, että täällä ois taas Runergintorttuja", kun silmät osuivat näihin kaunottariin.

 
No mutta, entäs herra Runeberg sitten? Mitä muuta tiedämme hänestä kuin sen, että hän oli runoilija? No ainakin sen, että hänen vaimonsa Fredrika hemmotteli miestään tällaisilla torttusilla. Eihän se huono idea olisi, että kahvilasta saisi tortun mukana jonkun herran kirjoittamista vähemmän tunnetuista runoista. Siinä voisi sitten murusia suupielistä pyyhkiessään tutustua samalla runoilijan tuotantoon. Kahvilat hoi: saa käyttää, mut ei oo pakko!

Jos sinulla ei ole lähipiirissä henkilöä, joka osaa tehdä Runerbergintorttuja niin DIY tai osta kaupasta!

Nunu

Kommentit (2)

Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram