Helsinki Design Week tekee muotoilua ja muotia tutuksi sekä kerää yhteen alan ammattilaisia ja muita kiinnostuneita. HDW järjestetään ajalla 7.-17.9. Olen listannut tähän postaukseen muotiaiheisia tapahtumia, jotka eivät maksa mitään (ellet sitten innostu shoppailemaan).

Aalto Fashion Exhibitionissa pääset näkemään muodin kandidaatti- ja maisteriopiskelijoiden mallistojen parhaita paloja 7.-16.9. Espoon Otaniemen Dipolissa.

Minna Paussu Design Pop-up liike on auki 7.-16.9 CORUYAssa (Korkeavuorenkatu 5). Merkin ensimallisto vaikuttaa kiinnostavalta, ja koostuu 100 % silkistä ja ihanista printeistä.

Design Market järjestetään Kaapelitehtaalla 9.-10.9. Täällä voit tutustua kuumimpiin merkkeihin ja tehdä huimia löytöjä. Varaudu ruuhkiin!

Suomi neuloo workshop järjestetään 12.9. Metropolia AMK:ssa (Hämeentie 135A). Workshopissa tehdään tupsuja Riitta Nelimarkan tekstiilitaideteokseen. Myöhemmin huutokaupattavan teoksen tuotot lahjoitetaan Itämeren suojeluun.

Ritva Falla - muodin ja kauneuden illassa 13.9. (Korkeavuorenkatu 2) voit tutustua tunnetun muotisuunnittelijan uuteen mallistoon sekä saada vinkkejä syysmeikin tuulista itseltään Raili Hulkkoselta.

Anna Ruohonen: 20-vuotisjuhlavuoden muotinäytös järjestetään 15.9. Allas Sea Poolilla

Little Market on lasten muotiin keskittynyt myyntitapahtuma ja se järjestetään 16.-17.9. Kattilahallissa. Sieltä voi bongata sekä suomalaisia että kansainvälisiä merkkejä, minkä lisäksi tapahtumassa lanseerataan uusi merkki.

 

Nunu

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram