SPR KONTTI

Mitä saa lahjoittaa? Vaatteita, kodin käyttötavaraa, lasten tarvikkeita, astioita, kirjoja ja huonekaluja.

Mihin tavarat tulee viedä? Vie Konttitavarataloon niiden aukioloaikoina tai Kontti-keräyslaatikoihin. Huonekaluille voi sopia ilmaisen noudon etukäteen. Kontti-tavarataloja on tällä hetkellä Espoossa, Helsingissä, Joensuussa, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa, Porissa, Rovaniemellä, Turussa ja Vantaalla.

Mihin rahat käytetään? Punaisen Ristin avustustyöhön Suomessa ja ulkomailla.

 

UFF

Mitä saa lahjoittaa? Vaatteita, asusteita, kenkiä, kodintekstiilejä, leluja ja urheiluvälineitä.

Mihin tavarat tulee viedä? Niihin keltaisiin UFFin laatikoihin, joita on Suomessa yli 250 kunnassa.

Mihin rahat käytetään/mitä tuetaan? Tuetaan kehitysyhteistyökohteita Afrikassa ja Aasiassa.

 

KIERRÄTYSKESKUS

Mitä saa lahjoittaa? Huonekalut, matot, kodin käyttötavara, harrastusvälineet, lasten tarvikkeet, kirjat, levyt, kengät, vaatteet, tekstiilit ja askarteluun sopivia tarvikkeita.

Huom! Sähkö- ja elektroniikkalaitteita, tietokoneita ja polkupyöriä vastanotetaan kaikenkuntoisina, sillä niitä käytetään varaosina. Rakennuosia ja -tarvikkeita vastaanotetaan vain Koivukylän ja Nihtisillan myymälöissä. Huonekalujen sopivuudesta kierrätykseen kysy Kierrätyskeskukselta.

Mihin tavarat tulee viedä? Kierrätyskeskus toimii pk-seudulla ja tavarat voi toimittaa myymälöihin. Kierrätyskeskuksella on myös noutopalvelu ja sieltä saa lainata peräkärryä maksutta.

Mihin rahat käytetään/mitä tuetaan? Lahjoittamalla tavaraa Kierrätyskeskukseen tuet ympäristötyötä, paikallista yhteisöllisyyttä ja lisäät mahdollisuuksia työntekoon.

 

FIDA LÄHETYSTORI

Mitä saa lahjoittaa? Vaatteita, asusteita, kodin irtaimistoa ja joihinkin myymälöihin myös huonekaluja.

Mihin tavarat tulee viedä? Suoraan 27 Suomessa olevaan myymälään tai keräyslaatikoihin.

Mihin rahat käytetään/mitä tuetaan? Fida International on Suomen helluntaiseurakuntien omistama lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö, jonka tehtävänä on parantaa kehitysmaiden lasten ja nuorten elämää.

 

Muut paikat?

Kysy lähistölläsi sijaitsevista ensi- ja turvakodeista sekä lasten- ja nuorisokodeista heidän tarpeistaan. Jotkut koululuokat ja urheiluseurat pitävät kirpputoripöytää tuloja saadakseen ja heille voi lahjoittaa myytävää.

 

Nunu

ps. Muista aina lahjoittaa ehjiä ja puhtaita vaatteita. Rikkinäiset tuotteet lisäävät kierrätysfirmojen jätekustannuksia ja vievät siten varoja muulta työltä. Varaudu siihen, että joskus oma roskasi on myös toisen roska eikä se välttämättä kelpaa enää myytäväksi.

pps. Postauksen tiedot on otettu ko. firmojen nettisivuilta. Olisikin kiinnostava tietää, missä määrin tuotot menevät hyväntekeväisyyskohteisiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram