Olet varmasti jo kuullut Mindfulnessistä ja sen hyödyistä ihmisen hyvinvointiin?

Yksi helpoimpia keinoja harrastaa tietoista läsnäoloa on pysähtyminen kahvikupposen äärelle. Tässä pienessä ja söpössä mintunvihreässä kirjassa on 50 meditaatio- ja rentoutumisharjoitusta, joista yksi on nimeltänsä "Nauti kahvin tuoksusta". 

Siispä ei muuta kuin nauttimaan! Tarkoituksena on kiinnittää huomiota arkisiin nautinnon hetkiin pysähtymällä havainnoimaan niitä kaikilla asteilla. Ja muistin virkistykseksi on varmaan syytä luetella aistit vielä kertaalleen: näkö, haju, maku, tunto ja kuulo.

Tuon kauniin keraamisen kahvikupposen on muuten tehnyt eräs unohdettu keramiikkataitelija, siis minä! Äitini löysi kesällä jostakin varaston perimmäisestä nurkasta (miten ne sinne olivat menneet???!) yläkouluikäisenä tekemääni keramiikkaa. Siellä oli kaikenlaista törppöä ja törpönnäköistä tavaraa. Nämä kahvikupposet ovat sentään aika kivat, sopivasti vinksahtaneet niin kuin tekijänsäkin. Vähän jännitti, että pitääkö kuppi tosiaan kahvit sisällään, mutta pitihän se!

Tiesithän, että keramiikka on tehnyt comebackin keittiökattaukseen ja sisustukseen laajemminkin?

 

Nunu (ajan hermolla jo 90-luvulla)

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram