Syksy on mielestäni pukeutumisen suhteen ehkäpä inspiroivinta aikaa vuodesta. Syksy on muutenkin uusien ideoiden ja toisaalta vanhojen rutiinien aikaa. Tällä hetkellä oikeat sävyt villapaitoihin, huiveihin ja laukkuihin löytyy metsästä.

Kanervanpunainen, puolukanpunainen ja pudonneiden lehtien murretut sävyt uppoavat ainakin minuun näin syksyn tullen. Mahtavaa, että villapaidan alle voi pukea vielä keveän mekon ja aurinkolasit saa laittaa nenälleen.

 

Villapaitani on merkkiä Milk Copenhagen, jonka kutsuja ystäväni emännöi. Ja paita todellakin ilahduttaa minua (ks. Konmarin opit täältä). Milk Copenhagenilta saa sekä lasten että aikuisten vaatteita, joista tällä kertaa arpaonni osui jälkimmäisiin 😊. Merkillä on myös nettikauppa. Laukkuni on Fjällräven Totepack no. 1, josta jo kirjoitinkin aiemmin täällä. Seuraavassa kuvassa vilahtavan silkkimekon olen saanut ex-työkaveriltani jo noin 10 vuotta sitten. Mekko on todellinen vaatekaapin helmi, joka ei tunnu ikinä pettävän.

Jos metsään haluat mennä nyt...

...niin mene ihmeessä, saatat inspiroitua!

Nunu

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram