Jatkakaamme meriteemalla! Kun edellisessä tyylipostauksessa inspiroiduttiin merimiehistä ja merenneidoista, nyt inspiroidutaan taitavista tekijöistä, kuten naapuri-ystävästäni! Hän on varsinainen suunnittelun ja ompelemisen mestari, jonka tuotoksia pääsen aina säännöllisesti ihailemaan.

Olimme heillä viime viikolla lastenkutsuilla ja suu napsahti auki useammaltakin vieraalta, kun lasten oli aika asettautua onkijonoon. Poissa oli iänikuinen sininen lakana ja tilalla tällainen upea itse tehty merenkohina. Vau!

Noiden aaltojen välilöistä pienet vieraat laittoivat onkensa vesille ja toivoivat saaliin nappaavan. Aallokossa uiskentelee myös muutama kala ja mustekala - itsetehtyjä tietysti nekin.

Tällaisen upean meriseinän käytönhän ei tarvitse rajoittua vain synttärijuhliin vaan muihinkin lasten leikkeihin. Ja koska tuosta seinästä pääsee läpi, niin tämänhän voisi ripustaa vaikka lastenhuoneen oveen ikään kuin sisäänkäynniksi.

Eikö olekin hieno? Mitä mieltä olette: pitäisikö naapurini alkaa tekemään näitä myyntiin saakka?

 

Nunu

Kommentit (0)

Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram