Made in Finland -sarjapostauksen kolmas ja viimeinen osa tulee tässä. Postaussarjassa esittelen siis naisten vaatteita Suomessa valmistavilta merkeiltä. Aiemmat osat voit lukea täältä ja täältä.

 

By Neulomo

By Neulomon vaatteet valmistetaan Nokian Neulomon tehtaalla. Mallistossa on simppeleitä ja aikaa kestäviä hameita, mekkoja, tunikoita, housuja ja legginseja puuvillaneuloksesta eri kokoisille naisille. Myös pääkuvan ihana kynähame on Neulomo-merkkinen. Vaatteita voi tilata nettikaupasta

 

Tauko

Tauko-vaatemerkkiä valmistetaan sekä Virossa että Nokian tehtailla. Nokian tehtailla valmistetaan paitoja ja mekkoja tehtaan ylijäämäneuloksesta. Vaatteita voi ostaa nettikaupasta ja jälleenmyyjiltä.

 

Papu

Papu on tunnettu lähinnä lasten unisex-vaatteista. Papun vaatteista valtaosa valmistetaan Portugalissa, mutta osa vaatteista tehdään Nokian tehtailla. Voit ostaa Papun vaatteita nettikaupasta tai lukuisilta jälleenmyyjiltä ympäri Suomen.

 

Sanna Hopiavuori

Sanna Hopiavuori suunnittelee ja tekee vaattensa Pohjanmaalla. Mallistossa on mustia ja harmaita yksinkertaisia mekkoja, jotka varmasti kestävät aikaa. Niitä saa ostaa ainakin merkin omasta nettikaupasta.

 

Nunu

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram