Aiempi Made in Finland -postaus saa nyt jatko-osan, sillä vielä löytyi muutamia kiinnostavia vaatemerkkejä, jotka valmistavat naistenvaatteita Suomessa.

 

Anna Ruohonen

Suomalaissuunnittelijalla Anna Ruohosella on oma ateljeljeensa Pariisissa, mutta hänellä on myös edullisempi mallisto AR by Anna Ruohonen, jonka vaatteet valmistetaan Suomessa. Näissä klassisen ajattomissa valmisvaatteissa huokuu niin ikään pariisilaistunnelma. Minua kiinnostaisi kuvassa näkyvät rennot bambuviskoosista valmistetut housut! Tuotteita saa ostaa nettikaupasta, Helsingin myymälästä tai jälleenmyyjiltä.

 

Lumoan

Lumoan-merkki on tunnettu ihanista trikoota ja pitsiä yhdistävistä mekoistaan. Nämä mekot Lumoan valmistaa suomalaisen perheyrityksen tehtaalla Portugalissa. Lumoanin ihanat villatuotteet - kaulahuivit, neuletakit ja pipot - tehdään kuitenkin Suomessa. Lumoan-tuotteita saa ostaa heidän omasta nettikaupastaan, Helsingin lippulaivaliikkeestä ja muutamilta jälleenmyyjiltä, jotka näet tästä.

 

Melli Ecodesign

Melli-tuotemerkki on saanut alkunsa lastenvaatteista vuonna 2012. Mellin tarina on kaunis; se on syntynyt keskosena syntyneen Melli-vauvan innoittamana. Melli onkin tunnettu ennen kaikkea lastenvaatteistaan, joita saa myös keskoskoossa. Melliltä saa kuitenkin myös ajattomia trikoisia naistenvaatteita. Mallistossa on legginsejä ja mekkoja, jotka ovat varsin kilpailukykyisiä hinnoiltaan. Vaatteet valmistetaan Jyväskylässä.

 

Nouki

Noukin ovat perustaneet Anna Reilin ja Saara Naskali vuonna 2015. Nouki valmistaa Tampereella koruja, trikoo- ja neulevaatteita sekä asusteita. Noukin vaatteita voi ostaa merkin nettikaupasta tai jälleenmyyjiltä, jotka voit katsoa täältä. Nämä ovat söpöjä!

 

Nunu

ps. Tulossa vielä myöhemmin osa III.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Nunu
Liittynyt4.11.2015

Kiitos kommentista ja postausideasta. Voisin tehdä miesten vaatemerkeistä oman postauksen tässä kevään aikana. Varmasti on muitakin miehiä, jotka haluavat ostaa kotimaista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram