Aiempi Made in Finland -postaus saa nyt jatko-osan, sillä vielä löytyi muutamia kiinnostavia vaatemerkkejä, jotka valmistavat naistenvaatteita Suomessa.

 

Anna Ruohonen

Suomalaissuunnittelijalla Anna Ruohosella on oma ateljeljeensa Pariisissa, mutta hänellä on myös edullisempi mallisto AR by Anna Ruohonen, jonka vaatteet valmistetaan Suomessa. Näissä klassisen ajattomissa valmisvaatteissa huokuu niin ikään pariisilaistunnelma. Minua kiinnostaisi kuvassa näkyvät rennot bambuviskoosista valmistetut housut! Tuotteita saa ostaa nettikaupasta, Helsingin myymälästä tai jälleenmyyjiltä.

 

Lumoan

Lumoan-merkki on tunnettu ihanista trikoota ja pitsiä yhdistävistä mekoistaan. Nämä mekot Lumoan valmistaa suomalaisen perheyrityksen tehtaalla Portugalissa. Lumoanin ihanat villatuotteet - kaulahuivit, neuletakit ja pipot - tehdään kuitenkin Suomessa. Lumoan-tuotteita saa ostaa heidän omasta nettikaupastaan, Helsingin lippulaivaliikkeestä ja muutamilta jälleenmyyjiltä, jotka näet tästä.

 

Melli Ecodesign

Melli-tuotemerkki on saanut alkunsa lastenvaatteista vuonna 2012. Mellin tarina on kaunis; se on syntynyt keskosena syntyneen Melli-vauvan innoittamana. Melli onkin tunnettu ennen kaikkea lastenvaatteistaan, joita saa myös keskoskoossa. Melliltä saa kuitenkin myös ajattomia trikoisia naistenvaatteita. Mallistossa on legginsejä ja mekkoja, jotka ovat varsin kilpailukykyisiä hinnoiltaan. Vaatteet valmistetaan Jyväskylässä.

 

Nouki

Noukin ovat perustaneet Anna Reilin ja Saara Naskali vuonna 2015. Nouki valmistaa Tampereella koruja, trikoo- ja neulevaatteita sekä asusteita. Noukin vaatteita voi ostaa merkin nettikaupasta tai jälleenmyyjiltä, jotka voit katsoa täältä. Nämä ovat söpöjä!

 

Nunu

ps. Tulossa vielä myöhemmin osa III.

Kommentit (0)

Seuraa 

Nunu tykkää hitaista aamuista, croissanteista, muodista ja diy-projekteista. Näiden lisäksi blogissa tarjoillaan ajattelemisen aihetta yhteiskunnan ilmiöistä, ihmiselosta ja ihmisen kokoisista unelmista. Tervetuloa mukaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nunu.blogi(a)gmail.com

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram