Täällä todellakin alkaa kasvaa korvikset puussa. Sen verran innostunut olen tästä korvisten teosta tällä hetkellä. Koska te kaikki lukijat ette varmaankaan ole Instagramissa (itsekin löysin sinne tieni vasta pari viikkoa sitten), niin halusin teille esitellä uusia korvismallejani täällä blogin puolella. Pääkuvan korvikset ovat ns. herttaketju ja niitä on jos minkälaisilla väriyhdistelmillä.

 

Aiemmin esittelemieni herttakorvisten lisäksi löytyy nyt myös "Isohertta", jotka ovat aivan ihastuttavat:

 

Sitten löytyy "tähdenlento", jonka mallin keksi alle 4-vuotias tyttäreni:

 

Ja sitten uusi suosikkini, jolla ei ole vielä nimeä... Se kulkee toistaiseksi nimellä pilvisydäntähti, mutta jos keksit paremman nimen niin ehdota ihmeessä:

Korvakorut on tehty suomalaisesta poronnahkasta, joka on myös jatkokäsitelty Suomessa. Korvakorujen koukut ja tapit ovat ruostumatonta terästä.

Kaikkiin korviksiin pääset tutustumaan Facebookissa täällä. Mikäli mielit korviksia omaksesi, tsekkaa Facebookin sivun Valokuvat ja siellä Myynnissä-albumi ja ota yhteyttä. Tule seuraamaan Nunua myös Instagramissa täällä.

 

Nunu

Kommentit (0)

Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram