Ajattelin pistää kevään pakettiin samaan tapaan kuin MeNaiset-paperilehdessä julkkikset laittavat viikon pakettiin. Samoilla kysymyksillä siis mennään!

Kevään kohokohta? Hmm-mm.. Mitäköhän tähän nyt keksisi. Olen varmaan kokenut kohokohtani uudessa työssäni, jossa olen joutunut samalla hyppäämään ulos mukavuusalueeltani, mutta huomannut, että siellähän onkin aika kivaa!

Mikä potutti? Pakkohan se on myöntää, että tämän kevään sää on ollut varsinainen pettymys. Lisäksi kiire ja stressi on potuttanut. Se on toki osittain ainakin ihan oma vika.

Mikä riemastutti? Tunsin riemua, kun diy-hapsukorvikseni pääsivät MeNaiset-lehteen (tee sinäkin omasi, katso ohjeet täältä).

Mikä liikutti? Ainakin kaveriporukan kaksi uutta vauvelia ovat liikuttaneet. Syntymän ihme on todellinen ihme! Myös oman tyttären viisaat sanat liikuttavat aina (ks. esim tämä postaus).

Mikä ei mennyt niin kuin Strömsössä? Monet asiat on menneet anti-strömsöläisittäin tänä keväänä.Viimeisimpänä ehkäpä "rentouttavan" loman kruunannut oksennustauti. Tulipa kerrankin pestyä ne peitot ja tyynyt, jotka jäävät aina pesemättä.

Miten rentouduit? Hyvä kysymys... Kuvaavaa on, että en osaa vastata tähän. Olenko muistanut ollenkaan rentoutua? Olen tainnut rentoutua eniten huonojen tv-sarjojen ja kaveriporukan whatsapp-ringin juttujen parissa.

 

Nunu

ps. Kuva "timanteista" on mieheni ottama

Kommentit (2)

Nunu
Liittynyt4.11.2015

Niinpä! Viime toukokuuhan oli mahtavan lämmin. Toivotaan, että kesäkuussa tulee helteet ja loppuu sitten joskus syksyllä!

Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram