Senkin uhalla, että tässä blogissa ei ole aikoihin keskusteltu kovin syvällisiä, jatkan edelleen tyyliasioilla. Eipä siinä mitään, joskus tällaisiin aiheisiin paneutuminen on mitä parhainta terapiaa.

Tänäänkään Suomen kesä ei varsinaisesti ole näyttänyt parhaita puoliaan vaan sade on vihmonut melkolailla koko päivän. Modernin naisen "kumpparini" eli Melissan muovikengät ovat tähän säähän mitä parhaat ja lisäksi ihanan söpöt (vrt. Crocs).

Oletko jo kuullut Melissasta? Kyseessä on vuonna 1979 perustettu brasilialainen kenkämerkki, joka tekee kenkänsä PVC:stä, joka voi olla jopa 100 % kierrätettyä. Materiaali joustaa ja on pestävissä saippuavedellä. Melissa tekee niin nilkkureita, sandaaleja kuin korkkareitakin, ja kenkulit tuoksuvat ihanilta (joku voi tietysti olla eri mieltä, suotakoon se hänelle!). Merkki tekee usein yhteistyötä eri suunnittelijoiden kanssa. Mieleenpainuvin yhteistyö lienee vuoden 2008 mallisto Vivienne Westwoodin kanssa.

Mistä Melissoja saa? No ainakin ihan perusnettikaupoista: Asokselta ja Zalandolta. Minun Vivienne Westwoodin Melissa-kengät olisivat myös uutta kotia vailla (ks. kuva alla), sillä ne ovat minulla nykyään hiukan naftit. Ne ovat kokoa 38, mutta pienenpuoleiset kolmekasit. Nuo punaiset Melissani, jotka olen muuten ostanut Huutonetistä, ovat kokoa 39, vaikka yleensä kokoni on melkolailla kengissä kuin kengissä 38. Siis yritän tässä sanoa, että kotia kaipaavat ruskeat Melissat vastaavat kooltaan enemmänkin kolmeseiskaa.

Eli antaa sataa!

Nunu

 

ps. Jos ruskeat Melissani kiinnostavat, laita spostia nunu.blogi (a) gmail.com ja voit saada lisäkuvia. Hinta näille jo jonkun verran kuluneille Melissoille voisi olla 20 €

Kommentit (1)

Fortheloveofla

Oon kiinnostunut westwoodeista. Aivan ihanat punaiset kumpparit! Nuo jalassa sadekin on kivaa

Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram