Kaaoksen sietäminen ei ole itselleni helppoa. Mutta mitä tarkoitan kaaoksella? Tarkoitan sillä tilannetta, jossa on liian monta liikkuvaa, keskeneräistä, huomioon otettavaa osasta. Kestän kyllä melko hyvin tavarakaaosta kotona, mutta pään sisällä sen hallitseminen on hankalampaa. Keskeneräisyyden ja kaooksen kesyttämiseksi teen kaikenlaisia listoja: kauppalistoja, tehtävälistoja ja muistilistoja. Kulutan post-it-lappuja sillä tahdilla, että tarvitsisin siihen melkein sponsorisopimusta.

Mikä siinä kaaoksessa sitten on niin hirveää? Jos aikataulut pettävät, kaikilla on kiire tai unohdan tärkeitä asioita (kuten tonttulakin päiväkodin pikkujoulujuhlaa varten), ahdistun. Miksi? Mitä sen on väliä, jos joskus myöhästyy kaksi minuuttia sen sijaan, että on viisi minuuttia liian ajoissa? Tässä elämäntilanteessa ei vain millään pysty pitämään kaikkia asioita hyppysissään. Kateellisena olen lukenut johtajista ja ministereistä, jotka pystyvät ottamaan taksin takapenkillä rentouttavat päiväunet siirtyessään tapaamisesta toiseen. Ehkä se on harjoituksen tulosta.

Siispä, tervetuloa kaaosvuosi 2016, olen valmis!

 

Nunu

ps. Jätä kirjoittamatta päivän kauppalistaan se tärkein ostettava asia. Mikä on pahinta mitä voi käydä? Ehkä nenä voi paleltua uusintamatkalla. Ei se mitään, neniä saa aina uusia! Viimeistään vappuna..

Kommentit (0)

Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram