Matkustan töiden takia paljon junalla. Mielestäni se on kuitenkin tämän työn parhaita puolia, sillä suorastaan nautin junalla matkustamisesta. Junassa on kaikki mitä ihminen tarvitsee: oma soppi, pistoke läppäriä varten, menemisen fiilis, ruokaa, jopa ihmiskontakteja ja vessakin toimii kuin junan vessa.

Saan tehtyä töitä melkeipä eniten juuri junassa, se on kuin liikkuva työpiste. Usein ihan odotan, että pääsen junaan työskentelemään. Joskus kotimatkalla palkitsen itseni pitkästä päivästä herkullisilla letuilla (lettuja ei voi pilata!) ja jopa lasillisella kuoharia. Talking about arjen luksus.

Viimeksi junassa matkustaessani minulta kysyttin paperit kuoharia ostaessani. Vähän aikaa mietin, että pitääkö minun nyt kaivaa junalippu vai mistä papereista on kyse. Kun ikä on lähempänä neljääkymppiä kuin kolmeakympppiä niin kyllähän se pistää suun hymyyn, kun kysytään paperit (vaikka yhä vain harvemmin). Tosin kyseessä voi olla myös Suomen kieroutunut alkoholipolitiikka. Mikä on todennäköisyys, että "alle kolmekymppiseltä näyttävä" (kuten ohjeistus kuuluu) on todellisuudessa alle 18-vuotias? Varmaan 0,1 %. Ehkä heidät saadaan tällä tavoin kiinni, ja loput saavat hyvän mielen ja tarinan sosiaaliseen mediaan ah-niin-nuorekkaasta-olemuksestaan.

 

Nunu

 

ps. Pääkuvan kuva on Kiasman Mona Hatoum -näyttelystä. Kyseinen näyttely kestää 26.2.2017 asti eli sinne ehtii vielä tämän viikon loppuun saakka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram