Olen itse tehtyjen joulukorttien ystävä. Niiden tekeminen pitää kuitenkin olla helppoa ja hauskaa! Nyt kun tyttäreni on neljän vanha ja haluaa osallistua kaikkeen, haluan, että hänen kädenjälkensä näkyy myös joulukorteissa - ihan konkreettisesti. Tässä kolme helppoa korttimallia, joissa on kaikissa käytetty apuna omia ja tyttären sormia. Näihin tarvitset ainakin kartonkia ja akryyliväriä (tai sormivärejä). Omat pikkuiset purtilot hankin Tigerista. Koristele kortit sen lisäksi kaapista löytyvällä tilpehöörillä.

 

JOULUKUUSIKORTTI

Perinteisten jouluvärien sijaan halusin käyttää mustaa kartonkia, joka erottuu varmasti muista korteista ja on siksi jo persoonallinen dramaattisuudessaan. Ja jos nyt ulos katsoo joulun alla niin kuvaahan se vallitsevaa säätä varsin hyvin. Korttiin siis töpöteltiin kuusi vihreillä sormilla ja sitten pinkillä muutamat koristeet. Tähdeksi liimattiin hopeinen koristepallero.

 

LUMIUKKOKORTTI

Lumiukkokortti sai taustakseen kauniin lilan (eihän joulukorttien aina tarvitse olla punaisia tai vihreitä). Akryyliväreillä on tehty lumiukko, hattu (!!!) ja porkkananenä. Lisäksi liimattiin sille silmät, että näkee eteensä.

 

KYNTTILÄKORTTI

Näihin kynttiläkortteihin tarvitset koristeellisia teippejä ja akryyliväriä/sormiväriä liekkeihin. Kynttiläkorttiin voi jokainen perheenjäsen laittaa halutessaan sormenjälkensä. Kun maali on kuivunut, piirsin tussilla liekkiin sydämet.

 

Nunu

ps1. Haluan korostaa, että korttiaskarteluista ei kannata ottaa paineita, jos se ei ole sinun juttusi! En siis ole mikään yli-ihminen, joka tekee kaikki jouluvalmistelut alusta asti itse - päinvastoin, enpä taida tehdä muuta kuin nämä kortit...hahah!

ps2. Viime vuoden korttimallit näet täältä.

ps3. Tulossa vielä joulukorttiaskartelujen toinen osa, joten stay tuned!

 

Kommentit (2)

Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram