Kelloja käännettiin.. Jos joku ei vielä tiedä niin kesään päin eli tässä tapauksessa eteenpäin. Tämän opin noin 30 vuoden kypsähkössä iässä.*

Kevät, tuo pikku pirulainen, joka kurkkii kulman takana, mutta tässä vaiheessa vuotta lähtee vielä ainakin hetkeksi karkuun. On vain pakko luottaa siihen, että kuten edellisinäkin vuosina, myös tänä vuonna se lopulta väsyy piilosilla oloon. Jonakin kauniina päivänä kevät antautuu ja sanoo "tässä minä nyt olen, ottakaa tai jättäkää". Kyllä kiitos, kyllä me otamme! 

 

Nunu

* Muita ikuisuusongelmia tuottaa oikean ja vasemman erottaminen sekä hetivalmiissa tutuissa saunoissa (siskolla ja porukoilla) vieraillessa, että mitkä luukut pitikään avata ja mitkä sulkea, mitkä niistä mennessä ja mitkä tullessa. Vielä uskallan kysyä neuvoa joka kerta erikseen epäuskoisista katseista välittämättä. Etenkin lapsena (ehkä vähän vanhempanakin) minulle tuotti ongelmia muistaa omaa toista nimeäni ilman, että rimmailin sitä etunimeni kanssa. Oliko se nyt Helena vai Hannele? Asia selkityy onneksi, kun testailen molempia vaihtoehtoja etunimen kanssa yhdessä.

 

Kommentit (2)

Nunu
Liittynyt4.11.2015

Juu, mutta joulusta sanotaan, että se jollottaa. Niinpä siis kevät kellottaa :)

Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram