...pukeutuisin tähän siskoni aitoon 80-luvun mikkipaitaan. Minullakin oli samanlainen, mutta siskoani kolme vuotta nuorempana ja huomattavasti pienempänä en mahtuisi siihen. Siskoni jälkeen tämä paita oli serkuilla lainassa. Tätini löysi sen männävuonna ja kyseli, että josko joku haluaisi taas paidan käyttöönsä, hieno kun on. Ilmoittauduin oitis vapaaehtoiseksi, vaikka tätini oli kyllä kuulemma ajatellut seuraavaa sukupolvea.

Tässä on tällainen vanuvuori, joten paita myös lämmittää mukavasti. Flow-festareille tämän seuraksi pukisin totta kai Leviksen farkkusortsit ja punaiset kumpparit. Asuun sopivaa laukkua ei löytynyt, koska Kånkenhan on so last season. Mutta hei sellainen kaulassa roikutettava putkilohan voisi riittää, vähemmän on enemmän!

 

Nunu

ps. Oliko kellään samanlaista paitaa? Entä muistatteko ne tuoksuvat paidat ja ne, joista tuli ääntä, kun niiden kuvasta painoi? Vitsi miten siistejä ne oli!

Kommentit (0)

Seuraa 

Nunu tykkää hitaista aamuista, croissanteista, muodista ja diy-projekteista. Näiden lisäksi blogissa tarjoillaan ajattelemisen aihetta yhteiskunnan ilmiöistä, ihmiselosta ja ihmisen kokoisista unelmista. Tervetuloa mukaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nunu.blogi(a)gmail.com

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram