Ensiksi haluan onnitella kaikkia isiä! Lisäksi olen pahoillani niiden miesten puolesta, jotka eivät toiveistaan huolimatta ole (ainakaan vielä) isiä, ja niiden isien puolesta, jotka eivät syystä tai toisesta pysty olemaan läsnä lastensa arjessa. 

Tämä muki oli myynnissä eräällä kirpparilla. Kuka sen on laittanut myyntiin? Isä, joka on jo vakuuttunut parhaudestaan?

Lapsen saatuani - ja oikeastaan jo sitä ennen - olen pohtinut sitä, miten eri tavoin miehet ja naiset suhtautuvat vanhemmuuteen. Naisten elämä tuntuu usein vauvan syntymän jälkeen muuttuvan "pelkäksi äitiydeksi". Älkää ymmärtäkö väärin, äitiys on hieno asia, ja tietyllä tasolla sen kuuluukin täyttää koko elämä. Silloin, kun vauva roikkuu kiinni ravintolassaan, ei ravintolan henkilökunta paljon muuta näe kuin vauvan.

Mutta miksi naiset, joilla on lapsia, alkavat kutsua itseään "mammoiksi" mitä ihmeellisimmissä tilanteissa? Näin tehdään vielä silloinkin, kun lapsi on jo useamman vuoden vanha. Miksi "mammat" lähtevät viihteelle eikä sinne lähdetä "naisina", ihan omina itsenään? Kun kerrankin pääsee juhlimaan ja viettämään omaa aikaa, ei kai sitä tarvitse tehdä äitiys edellä? Oletteko kuulleet, että isät poikien viikonlopulle lähtiessään juttelisivat lähtevänsä muiden "isukkien" kanssa vähän viihteelle?

Hyvää pikkujoulukautta naiset!

Terkuin,

Nunu

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram