Jyväskylässä sijaitsee todellinen klassikkokauppa, nimittäin vuodesta 1954 palvellut Harjun Paperi. Tämä pieni, mutta pippurinen kauppa on paikallisten ylpeyden aihe - sen verran useasti jyväskyläläiset ovat sitä minulle suositelleet. Kaupan maine ulottuu kyllä myös Jyväskylän ulkopuolelle, kiitos upeiden instagram-kuvien ja facebook-sivujen

Olen käynyt kaupassa muutaman kerran enkä ikinä ole päässyt sieltä ulos tyhjin käsin. Vaikka kauppa on todella pieni, siellä voi helposti vierähtää tuntikin. Olen aiemminkin kertonut, että olen varsinainen korttiaddikti. Tykkään kauniista korteista ja keräilen kortteja myös varastoon odottamaan oikeaa juhlahetkeä. Harjun Paperi on kortti-intoilijan taivas! 

Korttien, muistikirjojen ja muiden paperitarvikkeiden lisäksi Harjun Paperista löytyy ihania sisustusjuttuja ja lahjaideoita. Nyt kevään korvalla oli myös aivan ihania, nostalgiaa tihkuvia pääsiäiskoristeita.

 

Nunu

ps. Harjun Paperissa myytävä tuotteita saa myös tilata. Sen voi tehdä puhelimitse, sähköpostitse tai facebookin kautta.

Kommentit (0)

Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram