Olen jo hetken aikaa kiinnittänyt huomiota uuteen suomalaiseen vaatemerkkiin, joka kantaa suunnittelijansa nimeä: Marita Huurinainen. Tuo ihana värikäs liehuva mekko olisi täydellinen vappujuhliin (jos siis olisi vappuun ja mekkoon sopiva ilmasto). Tuon mekon kanssa ei olisi vaarana, että hukkuisi tapettiin. Vai oletteko nähneet tuon näköistä tapettia jossakin?

Ainakin oma pukeutumiseni on iän myötä muuttunut tylsemmäksi, vaikka ei se onneksi ihan tylsää ole vieläkään (ainakaan joka päivä). Tänä päivänä kuitenkin pohtisin aiempaa tarkemmin "kehtaisinko" laittaa noin "näkyvän" mekon päälleni. Tuollainen mekko vaatii kantajaltaan aikamoista pokkaa (ja toki rahaakin, en sitä sano) ja valmiutta tulla huomatuksi. Jos näkisin jossain juhlissa jonkun pukeutuneena tuohon mekkoon, menisin ainakin itse heti juttusille mekkoa kehumaan - tai sitten vaan ihailisin kaukaa tyypin rohkeutta.

Minua kiinnostaisi tietää, että mietittekö pukeutumista siitä näkökulmasta, kuinka "näkyviä" haluatte olla. Downgreidaatteko omaa pukeutumistanne jossain (mielen)tila(ntei)ssa ja jos, niin millaisissa?

 

Nunu

ps. Mekkoon voi tutustua lisää ainakin täällä.

Kommentit (2)

Nunu
Liittynyt4.11.2015

Eikös! Ois kiva kuulla sun kommentit tosta downgreidaamisesta. Laitatko päälle just sitä, mistä tykkäät vai mietitkö esimerkiksi sitä, että joskus ei halua herättää huomiota pukeutumisella?

Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram