Sää on mielestäni turhaan parjattu puheenaihe. Jos saisin valita loppuelämäkseni vain yhden puheenaiheen, olisi se sää. Säästä puhuminen pitää kiinni tässä päivässä, mutta yhtälailla se sallii haaveilun, mielipiteet ja politiikankin.

Sää on suorastaan loistava puheenaihe! Säästä voi jutella tuttujen ja tuntemattomien kanssa. Sitä voi ihastella ja kauhistella. Sitä voi syyttää ja kiittää. Joka ikinen päivä joka ikisessä maailman kolkassa. Yksi vakioaiheista on totta kai kevään alkamispäivä. Ystäväni mielestä maaliskuun ensimmäisenä päivänä on kevät, vaikka lunta sataisi vaakasuorassa. Omasta mielestäni kevät alkaa suunnilleen maaliskuun viimeisellä viikolla, kun auringonsäteet lämmittävät poskia ja räystäät tippuvat vettä. Onko sinulla mielipidettä asiasta? Määritteletkö vuodenajat kalenterin vai sääfiilksen mukaan vai syntyykö se näiden yhdistelmästä?

Yksi asia on varmaa: kevättä kohden mennään talven kautta!

Nunu

Kommentit (2)

Vierailija

Joskus joskus aloittaisin vaikkapa novellin kirjoittamisen, aloittaisin sen säänkuvauksella. Tänään kaksi rouvaa istui bussissa ja mistäpä muusta puhuttiin kuin säästä! Ja siitä miten sitten vaatteita on paljon ja sisällä pitää pukea ja riisua ja joogasalissakin sitten pitää pukeutua kunnolla. Tärkeitä asioita täällä- ihanaa kun on lunta!

Nunu
Liittynyt4.11.2015

Niin, kyllä se sää on tärkeä aihe! Onneksi Suomessa saa aina puhua säästä, sen verran vaihtelevaa tämä on..

Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram