Herra Hashtag on yllättynyt nopeasti kasvavaneesta suosiostaan. Annetaan hänen itse kertoa, miltä maailmanlaajuinen yllätyssuosio tuntuu.

"Vielä muutama vuosi sitten minusta ei välittänyt kukaan, mutta yhtäkkiä nimeni ja nimimerkkini oli kaikkien huulilla. Ennen olin lähinnä vahinkonappula, johon kukaan ei halunnut osua. Ja jos joskus niin kävikin, sain kuulla kunniani kiroilun säestyksellä. Tämä kaikki vain siksi, että olin ylipäänsä olemassa. Voin tunnustaa, että tunsin itseni merkityksettömäksi."

"Onneksi minut sittemmin keksittiin. Tunsin olevani kuin uudelleen syntynyt. Vaihdoin nimenikin kansainväliseksi. Aiempi Risuaita sai väistyä, sillä se oli jotenkin rahvaanomainen."

"On tässä suosiossa haittapuolensakin. Pelkään, että tämä ei jatku ikuisesti. Olen kuitenkin päättänyt nauttia suosiosta niin pitkään kuin mahdollista. Niin neuvoi myös ystäväni Rouva Miukumauku, jota on alettu pitää jo itestäänselvyytenä".

 

Hyvää perjantaita!

Terveisin,
Nunu

Kommentit (0)

Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram