Vanhassa kotikaupungissani on tapahtunut kaikenlaista sitten omien kultavuosien. Olen siitä onnekas, että olen syntynyt ja kasvanut niinkin kauniissa kaupungissa kuin Porvoo, jossa voi nautiskella niin ruumiin kuin sielun ravinnosta. Aina joskus karkaan Porvoon vanhan kaupungin kujille verestämään muistoja ja luomaan uusia. Tänään äitini vei minut uusimpaan ja trendikkäimpään Porvoon kahvilaan.

Café Postres tarjoilee herkullisia leivonnaisia, täytettyjä croisantteja, itsetehtyjä jäätelöitä ja laadukasta kahvia kauniissa industrial-henkisessä miljöössä. Jäätelöpisteen luona oli pieni kyltti, jossa luki "Nice people get bigger scoops". Entisenä jäätelönmyyjänä toki tiesinkin tämän entuudestaan. Pienien pallojen pelossa päädyimme kakkupaloihin: minulle mutaista ja äidille vadelmaista.

Äitini käski napata myös jälkeen-kuvan herkustani. Eihän siitä jäänyt jäljelle kuin suloinen orvokki (lempikukkani muuten) kauniilla keramiikkalautasella. Kahvikupposeen taas jäi kaunis marmorikuviointi cappucinosta ja häivähdys uutta huulikiiltoa (Merkki: Zuii, sävy: Maple).

 

Nunu

ps. Viikon vinkki: muista leikkiä turistia entisessä tai nykyisessä kotikaupungissasi

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Kara

Kahvilassa on jotenkin aina kiva käydä! Pieniä ylellisiä juttuja, ja sellainen on Porvoo ja sen kadut. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram