Edellisvuotiset postaukseni aiheesta voit lukea täältä ja täältä. Tällä kertaa vinkkaan kolme herkkulahjaa.

Enkelin eväspussi -merkillä on useita aiheeseen sopivia herkkulahjoja. Näissä mansikkalakuissa on teksti "mansikan makuisia päiviä". Merkkiä myydään useissa tavarataloissa, kaupoissa ja lahjapuodeissa. Valitettavasti merkin nettisivuilla ei ole kuvia tuotteista tai tietoa jälleenmyyjistä. Olen kuitenkin nähnyt nyt keväällä suklaa- ja karkkiherkkuja, jotka ovat suoraan opettajille suunnattuja. 

Lakrids-merkin tuotteet ovat niin kauniita ja maukkaita. Esimerkiksi kaunis Summer 2017 -uutuus on oiva lahjaidea ja Love-tuote on varteenotettava vaihtoehto rakkaalle opettajalle.

 

Kindley's-merkillä on useita ihania diy-keksisekoituksia, jotka kauniin lahjanarun siivittämänä ova ihania lahjaideoita. En millään löytänyt ko. merkin tuotteita netistä. K-market Ukko-Pekka mainosti fb-sivuillaan tuotteita, joten kuva on sieltä lainattu (ja oikeutetusti he tulevat tässä samalla mainostetuiksi). Näitä tuotteita myydään useissa päivittäistavarakaupoissa ja ainakin Stockmannilla. Tietysti jos olet todella reipas, voit koota ainekset myös itse kauniiseen lasipurkkiin ja liittää ohjeen kylkeen. Jos vielä reippaammaksi yllyt, voit jopa tehdä keksitkin itse ja pakata ne kauniisti.

 

Nunu

ps. Mikäli haluat muistaa opettajia tai hoitajia isommin, näihin lahjoihin voi toki lisätä oman maun mukaan muita lahjuksia. Esimerkiksi mansikkalakut sopisivat mansikka-aiheiseen pakettiin mansikka-amppelin ja Fresita-kuohuviinin seuraksi.

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram