Kun sinulla on fifty/sixty mahdollisuudet ehtiä bussiin, joka kaartaa jo pysäkille, kun sinä vielä olet juoksumatkan päässä, yritätkö ehtiä?

Vastausvaihtoehdot:

A. Totta kai, ihanaa jännitystä elämään! 

B. Äh, menen mieluummin seuraavalla (olettaen, että asut alueella, jossa niitä kulkee useammin kuin kerran parissa tunnissa).

C. Riippuu tilanteesta. Jos fifty/sixty on minun puolellani, yritän. Jos toisinpäin, en jaksa.

Jos vastasit:

A. --> Olet riskinottaja. Haastat itseäsi arjen kimuranteissa valintatilanteissa, kuten tässä testin esimerkissä. Mielestäsi "yrittänyttä ei laiteta". Epäonnistuminenkin on parempi vaihtoehto kuin se, että ei yritä. Jos myöhästyt joka tapauksessa bussista, saitpahan ainakin lentävän lähdön aamuusi. Ensi kerralla opit väistämään hidastelevaa edessäkävelijää. 

B. --> Sinä se tykkäät pelata varman päälle etkä pidä hoppuilusta. Huomaat, että pysäkillä seisoo hänkin, joka äsken pyyhälsi kadulla ohi bussiin kiiruhtaen. Olet helpottunut, että teit oikean valinnan, koska tuokaan ei kerran ehtinyt bussiin urheilullisesta habituksestaan huolimatta. Löydät mukavia keinoja viettää luppoaikaa pysäkillä; voit ihmetellä bussipysäkin alati täyttyvää roskakoria, pohtia päivän ostoslistaa tai näpytellä muutamat tekstiviestit. 

C. --> Pystyt tekemään nopeita tilanneanalyysejä ja teet päätökset sen mukaisesti. No ehditkö?

Jos et löytänyt vastausvaihtoehtoa -- > Käytät todennäköisesti junaa tai autoa tai apostolia.

Nunu

ps. Tuon luttanan koirakuvan olen saanut ystävältä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram