Minulla on pienoinen ongelma tämän blogin suhteen. Tällä ei nimittäin taida olla lukijoita. Ainakin osittain se johtuu siitä, että en ole kertonut tästä blogista kenellekään. En kehtaa! Miehelleni kerroin itse asiassa toissapäivänä, noin kaksi viikkoa blogin aloittamisen jälkeen. Palaute oli positiivista, hän kertoi olevansa minusta ylpeä! Jee!

Kehtaaminen on minulle suuri ongelma - etenkin sillloin, kun pitäisi tuoda esille omia tuotoksiaan. Se ei taida olla naisille ihan harvinainen ongelma. Helsingin Sanomien Nyt-liitteessä oli perjantaina 23.11. kansainvälisen politiikan tutkija ja feministi Saara Särmän (mahtava sukunimi muuten, saako noita ostaa jostakin??!) mietteitä aiheesta. Särmän mukaan naiset eivät tuo osaamistaan ja tekemisiään riittävästi esille, vaan pienentävät itseään ja häpeävät tuotoksiaan. Epäonnistumisen ja näkymisen pelkoahan se kai on, ettei nyt vaan kukaan pääsisi sanomaan, että "mikä tuokin luulee olevansa". 

Itse aion edetä blogin kanssa pikkuhiljaa. Ensin voisin kertoa blogista vanhemmilleni ja siskolleni. Lisäksi voisin kertoa siitä blogia pitävälle ystävälleni, sillä aivan selvästi voisin tarvita hänen neuvojaan ja oppejaan. Siitä se lähtee, ei muuta kuin häpeää kohden! 

 

Terkuin,
Nunu

 

PS. Mene häpeää kohti esimerkiksi seuraavalla harjoituksella: kysy tuntemattomalta ihmiseltä Stockan kellon alla "mitä kello on?". Kauempana asuvat voivat valita oman paikkakunnan tunnetuimman kellon! Älkää nyt luulko, että itse olisin tämän  esimerkin keksinyt, olen kuullut sen jostakin.. 

PPS. Jos olet kaikesta huolimatta tänne blogiin eksynyt, niin voithan samalla jättää alle jonkun merkin itsestäsi. Äiti? Iskä?

Kommentit (6)

U

Mainioita haasteita (päivityksestä ja kellon kysymisestä)! Tosin en rohkene tarttua niihin. Ainakaan vielä. :)

Nunu
Liittynyt4.11.2015

Jotenkin kuitenkin ajatus haasteisiin tarttumisesta kutkuttaa.. eipä siinä kovin huonosti voi käydä. Paitsi jos naama jää mieleen ja seuraavaksi kohdataan työhaastattelussa.. Sitten on hyvä selittää, että "tämä oli vaan tällanen haaste, että kyllä mä oikeasti tiedän, että siinä on iso kello..."

Poison

Näin juuri. Luen blogiasi whether love in New York or LA. No shame in your writing game. Hienoa!

Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram