Mieheni on kommentoinut minulle useaan otteeseen, että kuvailen vaatteita ja asusteita aina sanalla hauska. "Onpa hauska paita", "eiks tää ookin hauska hame?" ja niin edelleen. Ymmärsit varmaan. Nuo pääkuvan ihanat Marimekon tehtaanmyymälästä ostamani housut äitini ja siskoni ovat nimenneet pellehousuiksi. Pellehousut tai ei, ne ovat mahtavat: ihanat päällä ja ilostuttavat sekä itseä että kanssaihmisiä! 

Mielestäni muodin pitäisikin olla ennen kaikkea hauskaa. Muoti on aikuisten leikkiä, teatteria jopa eikä siihen kannata suhtautua liian ryppyotsaisesti. En ole oikein ikinä nähnyt järkeä siinä, että ostaisi samanlaisia trikoopaitoja kaapit täyteen, jos sen sijaan voi ilostuttaa itseään jollakin vähän persoonallisemmalla vaatteella. Tietenkään aivan kaikki yksittäiset vaatteet eivät voi olla aina hauskoja, mutta jotain pientä jippoa on kuitenkin kiva olla: hauska leikkaus, hauska yksityiskohta tai hauska kuosi. Seuraavassa muutamia hauskoja himotuksia:

♦ Poola Katarynan hauska kissamekko

♦ Papun hauskat popparilegginssit

♦ Minna Parikan hauskat puputennarit

 

 

Nunu

 

ps. Tsekkaa hauskat Melissan muovikenkäni tästä ja diy-kissatossut tästä

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram