Kävin tänään kasvohoidossa, joka oli jokseenkin täydellinen. Olin kuullut vihiä loistavasta hoitolasta ja hoitajasta kautta rantain. Vaikka odotukseni olivat siis jo entuudestaan varsin korkealla, ne ylittyivät edelleen.

Ihohoitola Lupaus tarjoaa todellakin holistisen kokemuksen, jossa ei enää hetken päästä ole itsekään varma hoidetaanko tässä nyt kasvoja vai mieltä. Monta kertaa 1,5 h hoidon aikana mietin, että onko tämä totta ollenkaan. Olin hoidon aikana jonkinlaisessa transsitilassa unen ja valveen rajamailla. Ei minun silti tehnyt mieli nukkua, jottei mitään menisi ohi. Samalla kun olin äärimmäisen rentoutunut, olin vahvasti läsnä.

Mikä tästä kasvohoidosta teki sitten niin spesiaalin? Varmasti ainakin hidas ja rauhallinen tahti, jolla hoito tehtiin. Jokainen sormien liike ja hoitajan askellus oli keskittynyt ja rauhallinen. Muutama vuosi sittenhän puhuttiin elämän hiljentämisestä ja leppoistamisesta, oli slow foodit, slow hotellit ja slow kassajonot. No, tämä olisi sitten ollut slow kasvohoito. Kaikkein hienointa kokemuksesta teki tietysti osaava hoitaja Tarja, joka antaa tietoa hoidosta ja sen tarkoituksesta sekä kertoo asiantuntevasti, mitä iho tarvitsee. On muuten aina yhtä upeaa nähdä jonkun olevan täysin oikeassa ammatissa. Varasin jo uuden ajan syksymmälle. Kyllä hyvästä palvelusta ja käsityöammatista sopii vähän maksaakin. Kaupan päälle saa ennenkokemattoman rennon fiiliksen ja toivon mukaan myös hehkeämmän nassun.

Nunu

ps. Tämä ei ole yhteistyöpostaus vaan haluan laittaa hyvän kiertämään. Mikäli sinäkin kaipaat kokonaisvaltaista päänalueen hoitoa ja asut pääkaupunkiseudulla, suosittelen Helsingin Punavuoressa sijaitsevaa Ihohoitola Lupausta. Hoitolassa käytetään ekologisia sarjoja: Esseä ja Dr.Hauschkaa.

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram