Suosittelen viemään DIY-perinteen vielä askeleen pidemmälle. Laita ystäväsi hommiin näillä vinkeillä!

 

1. Tänä vuonna päätin tehdä joulukortit DIY-henkeen liittämällä joulukorttiin ah-niin-ajankohtaisen värityskuvan. Näin kortin saaja voi itse värittää korttinsa ja samalla rentoutua jouluaskareidensa keskellä. Värityskuvia voit etsiä Googlen kuvahausta sanoilla "värityskuva joulu".

2. Jos et ole saanut anopillesi/ystävällesi/kummillesi suunnittelemia villasukkia valmiiksi ennen joulua, ei hätää, voit paketoida keskeneräisen työsi (vaikka se olisi vielä lankarullan muodossa) puikkoineen ja ohjeineen päivineen paketiksi. Samalla teet kulttuurityötä kansanperinteen hyväksi! Tässä on yksinkertainen ja hyvä sukkaohje lahjan mukaan tulostettavaksi.

3. Entä piparkakkutalo? Osta valmis talopaketti (tai jos olet rohkeampi, laita mukaan piparkakkutaikinan ohje ja ainekset), ranskanpastilleja, sokerimassakuorrutetta, pari marsipaanipossua ja pistä kauniiseen pakettiin! Tämä on erityisen suositeltava lahja omakotitalon rakentamisesta haaveilevalle, sillä jos ei suoriudu piparkakkutalon rakentamisesta, on syytä harkita uudelleen oikean talon rakentamista.

Terkuin,
Nunu

Kommentit (0)

Seuraa 

Nunu tykkää hitaista aamuista, croissanteista, muodista ja diy-projekteista. Näiden lisäksi blogissa tarjoillaan ajattelemisen aihetta elämänmenosta ja ihmisen kokoisista unelmista. Tervetuloa mukaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nunu.blogi(a)gmail.com

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram