Suosittelen viemään DIY-perinteen vielä askeleen pidemmälle. Laita ystäväsi hommiin näillä vinkeillä!

 

1. Tänä vuonna päätin tehdä joulukortit DIY-henkeen liittämällä joulukorttiin ah-niin-ajankohtaisen värityskuvan. Näin kortin saaja voi itse värittää korttinsa ja samalla rentoutua jouluaskareidensa keskellä. Värityskuvia voit etsiä Googlen kuvahausta sanoilla "värityskuva joulu".

2. Jos et ole saanut anopillesi/ystävällesi/kummillesi suunnittelemia villasukkia valmiiksi ennen joulua, ei hätää, voit paketoida keskeneräisen työsi (vaikka se olisi vielä lankarullan muodossa) puikkoineen ja ohjeineen päivineen paketiksi. Samalla teet kulttuurityötä kansanperinteen hyväksi! Tässä on yksinkertainen ja hyvä sukkaohje lahjan mukaan tulostettavaksi.

3. Entä piparkakkutalo? Osta valmis talopaketti (tai jos olet rohkeampi, laita mukaan piparkakkutaikinan ohje ja ainekset), ranskanpastilleja, sokerimassakuorrutetta, pari marsipaanipossua ja pistä kauniiseen pakettiin! Tämä on erityisen suositeltava lahja omakotitalon rakentamisesta haaveilevalle, sillä jos ei suoriudu piparkakkutalon rakentamisesta, on syytä harkita uudelleen oikean talon rakentamista.

Terkuin,
Nunu

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram