Löysin Kierrätyskeskuksesta Afrikan tähti -lautapelin miniversion (hinta 50 senttiä). Sen pahvipylpyröistä päätin tehdä korvakoruja. Olen nähnyt joskus jossakin jollakin sellaiset normikokoiset roikkuvat Afrikan tähti -korvakorut ja ne oli mielestäni aika coolit. Ja nämä ne vasta coolit ovatkin! 

Tämä oli lapsena yksi suosikkipelejäni. Onhan tämä melko kolonialistinen lautapeli idealtaan ja ilmiasultaan, mutta peli onkin kehitetty jo vuonna 1951! Se on aikansa kulttuurituote ja peliä ovat ehtineet pelata jo useat sukupolvet. En muuten tiedä yhtään onko pelilauta edelleen saman näköinen kuin aiemmin vai onko sitä modernisoitu. Tietääkö joku?

Ja sitten tärkeimpään eli arvontaan! Voit voittaa suosikkiparisi jättämällä kommentin tähän postaukseen. Kerro kommentissa minkä korvisparin haluaisit, jos onni osuu kohdalle. Vaihtoehdot ovat: hevosenkengät, rosvot, vihreät smaragdit tai punaiset rubiinit. 

Todennäköisesti tästä tulee oikein miniarvonta, joten mahdollisuutesi voittaa ovat loistavat! Osallistumisaika päättyy 28.2., kun kello lyö 24:00 (aka 00:00) ja arvonnan suoritan karkauspäivänä!

Nunu

ps. Jos onni ei tällä kertaa suosi eikä sinulla ole varaa oikeisiin arvokiviin, toteuta tämä DIY-idea itse. Korvakorujen tapit ovat strerling hopeaa. Tilasin ne ja käyttämäni liiman täältä

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (19)

Kara

Ihana idea! Hauska peli se olikin. Sinne kap kaupunkiin .. oli kova hinku ja sitten kävi joskus niin, että rosmo odotti saarella. Tästä tulikin mieleeni, että näitä on kotona juuri sen verran, että ei voi pelata enää:(. Osallistun! Ja ne rosvot tietenkin.

Vierailija

Saisinkohan sitä näin aidot timantit korviinsa... Eli niitä vihreitä mieleni tekevi.

Satu T.

Ihania! Kaikista tykkään, mutta "rosvot" sopisi mietittyyn käyttötarkoitukseen (lahjaksi 15v. tyttärelle).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram