Vielä ehdit tehdä joulukortit läheisille. Itse tein tänä vuonna kortteja siskontytön ja oman tyttäreni avustuksella. Haluan jakaa teille meidän kolme helppoa korttimallia, joiden tekeminen onnistuu nopeasti ja helposti.

 

KORTTI 1

Ensimmäiseen korttimalliin tarvitset leimasimia ja erilaisia leimasinvärejä. Yksinkertainen on kaunista. 3-vuotias tyttäreni tykkäsi leimailla kortteja liukuhihnameiningillä, minä vain kiireellä vaihdoin kartongin välissä toiseen.

 

KORTTI 2

Tämäkin kortti syntyi yhteistyössä tyttäreni kanssa. Liimasin ensin kuusitarran korttiin ja hänen vastuulleen jäi lumitöllösien sommittelu kuusen ympärille omin pikkusormin. Käytä sormiväriä tai esimerkiksi Tigerista saatavaa akryylimaalia, mutta muista pestä sen jälkeen hyvin kädet! Halutessaan koko perhe voi jättää sormenjäljet korttiin.

 

KORTTI 3

Tämä viimeinen korttimalli jäi sitten enemmän omalle vastuulleni. Kuvassa näkyvä joulupallo on leikattu Tigerista ostetusta kimalletarra-arkista, mutta sen voi toki leikata mistä tahansa pahvista/kartongista/paperista ja liimata sen korttiin. Joulupallon naru on pakettinarua ja lisäksi ympärillä on vielä perinteisiä tähtitarroja.

 

Mielestäni askartelu ja käsityöt yleensäkin on mitä parasta rentoutumista ja hetkeen uppoutumista. Entä sinusta?

Nunu

 

ps. Joulukortit menevät edullisimmilla postimerkeillä aina 14.12. asti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram