Tämän helpommaksi ei joulukorttien teko enää tule! Ja mikä kivointa, nämä kortit ilahduttavat varmasti myös saajaansa. Kaipaako kortin saaja rauhallista teehetkeä jouluvalmistelujen keskellä vai olisiko hänen syytä syödä suunsa makeaksi?

Valitsin kahta jouluista teelaatua kaupasta ja kiinnitin ne sydäntarroilla korttiin. Korttiin mahtuu kyllä kiinnittämään parikin teepussia, mutta kuten tiedämme, yhdestä teepussista riittää tarvittaessa kahdellekin juojalle. Kortin sisälle voit kirjoittaa joulutervehdyksen ja ohjeen istahtaa hetkeksi teekupposelle.

 

Herkkupyllyille sopii liittää korttiin karkkikeppi, jonka voi joko syödä tai säästää (esimerkiksi joulukuuseen koristeeksi). Suosittelen toki itse ensimmäistä vaihtoehtoa! Mikäli kortin vastaanottaja on kokonainen perhe, ei se mitään, jouluun kuuluu jaksamisen ilo ja sitä on hyvä harjoitella esimerkiksi karkkikepin kanssa.

 

Tuleeko mieleesi, mitä muuta kivaa pientä joulukorttiin voi liittää?

 

Nunu

ps. Kuvassa näkyvät ihanan jouluiset korttipohjat ovat Tigerista

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nunun maailmassa unelmoidaan, etsitään iloa ja luovuutta sekä kannustetaan toisia. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nununmaailma(a)gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram