Edellinen hapsukorvispostaukseni päätyi jopa MeNaisten paperilehteen, ja se jos mikä tarkoittaa, että korvisprojektille oli tilausta. Eihän näin digiaikana paineta paperilehteen muuta kuin kaikkein olennaisimpia asioita. Näin ainakin uskottelen itselleni. Minulla oli varastossa myös tällaista nahkanarua, joten ajattelin testata millaiset hapsukorvikset siitä saisi aikaiseksi.

Koska nahkanaru on paksumpaa ja itsepäisempää kuin edellisissä korviksissa käyttämäni keveä nauhalanka, laitoin näihin korviksiin vain yhden nauhan. Mielestäni korviksista tuli upean tyylikkäät, jopa minimalistiset. Tekniikka nauhan pujottamisessa on siis sama kuin toisissa hapsukorviksissa. Käyttämäni narun mitta on taas n. 16 cm, ja kun se tulee kaksinkerroin, on korviksen pituus siis n. 8 cm. Tein korvikset sekä vihreästä että kullanvärisestä narusta. Kullan värinen naru on itse asiassa toiselta puolelta kiiltäväpintaista, ja mielestäni on aika kiva, kun toinen roikkuvista naruista on kiiltävä puoli ylöspäin. Vihreä naru on samanlaista molemmin puolin.

Tuo käyttämäni renkula on siis prikka. Prikkojahan on varmaankin eri kokoisia, joten kerrottakoon, että nämä ovat aika pieniä: halkaisija on ulkoreunasta mitattuna vain 1,7 cm. Huomaatko muuten, kullan värisessä korviksessa (kuva yllä) on "solmu" toisella puolella kuin vihreässä (kuva alla)? Tämä oli tietysti itseltäni täysin tarkoituksellista... tai sitten ei. No joka tapauksessa korvikset näyttävät kivoilta molemmin päin.

Nunu

ps. Käyttämäni naru on House Doctor -merkkiä, mutta markkinathan ovat naruja pullollaan, joten merkistä viis.

Kommentit (0)

Seuraa 

Nunu tykkää hitaista aamuista, croissanteista, muodista ja diy-projekteista. Näiden lisäksi blogissa tarjoillaan ajattelemisen aihetta yhteiskunnan ilmiöistä, ihmiselosta ja ihmisen kokoisista unelmista. Tervetuloa mukaan!

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen nunu.blogi(a)gmail.com

Blogiarkisto

2017
2016

Instagram